Mõista-mõista! Milline toetaja asub meie klubile geograafiliselt kõige lähemal? Ei, see ei ole meie naabruses asuv Politsei- ja Piirivalveameti Pärnu teenindus.

Pöörates pilgu lõunaosariikide suunas leiame meile veelgi lähemal asuva Hahni Pubi ja seal toimetava tulihingelise korvpallisõbra Siim Hinsbergi! Pubi asub romantilises 1850ndatel valminud majas, mille aadress on Riia mnt. 129a.

Sinna on igapäevaselt oodatud kõik linnakodanikud keha kinnitama ja tuju tõstma. Pealtnäha on Siim samasugune lihast ja luust kodanik nagu me kõik. Kuid mida paljud meist ei tea on tema lõputu kiindumus korvpalli suunal. Mees justkui hingaks läbi kapilaaride ja alveoolide välja puhast korvpalliarmastust! Selle kinnituseks toimus lõppenud aasta eelviimasel päeval Pärnu Spordihallis Hahni Pubi Vabaviske Karikas, millega selgitati välja nii noorte, kui täiskasvanute arvestuses parim vabaviskaja.

Tegemist on sariüritusega, mis tänaste plaanide kohaselt hakkab korduma iga-aastaselt aastavahetuse paiku. Üldarvestuses peetud viskevõistluse kõrval toimus ka põnev meeskondlik mõõduvõtt. 5,18m kauguselt korvist võtsid viskevõistluses üksteiselt mõõdu Pärnu Sadama mängijad ja Spordiklubi Pauluse esindajad.

Pealt näha seljavõiduks loetava mängu võitsime siiski üsna napilt tulemusega 10:9! Viskevõistluse esikoha ning sellega kaasneva rändkarika sai enda kätte meie meeskonna arst Eero Jakobson, kes näitas vabaviskejoonet erakordset täpsust. Mehe tulemuseks jäi viie viskevooruga 90 tabamust 100st üritusest! Rohkem infot Hahni pubi kohta leiad kodulehelt: https://www.villemipubid.ee/hahn-pubi/ Või ettevõtte Facebookist: https://www.facebook.com/profile.php?id=100043304575899